Ovlašteni servis VW, Audi i Škoda vozila - potpuna usluga na jednom mjestu


Servis


U našem suvremeno opremljenom centru pružamo vam kompletnu skrb o vozilima marke VW, AUDI i ŠKODA, te VW gospodarskim vozilima

Svu brigu o održavanju i popravku vašeg vozila bezbrižno prepustite timu stručno osposobljenih profesionalaca, kako bi svako vaše putovanje bilo ugodno i sigurno, a vaše vozilo spremno za sve izazove koje pred njega postavite.

U našem servisnom centru dostupni su vam svi automehaničarski, autolimarski i autolakirerski radovi, te dodatne usluge potrebne za kvalitetno održavanje vašeg vozila:

Automehaničarski radovi obavljaju se odmah, isti ili drugi dan ovisno o kvaru vozila. Ukoliko je vozilo nepokretno posjedujemo vučnu službu koja dolazi u roku od 30 min za područje Grada Zagreba i okolice. Izvan područja Grada Zagreba, za područje teritorija cijele RH naša vučna služba je također na raspolaganju.
Kontakt vučne službe u slučaju nezgode sa vozilom 0 - 24h: 098/ 381 089 ili 099/ 5639 046.


Redovno održavanje vozila


Redoviti servisni pregledi predstavljaju osnovni preduvjet za trajnost i sigurnost vašeg vozila. Redovitim održavanjem vašeg vozila u našem ovlaštenom servisu prema Planu održavanja ostvarujete pravo na jamstva koja ste ostvarili prilikom kupovine automobila.

Putem naših sezonskih akcija, za vozila starija od 4 godine, cilj nam je da Vam osiguramo pogodnosti i sezonske popuste kod raznih zahvata, a za 1 kn korisnik ostvaruje detaljan pregled vozila uz dijagnozu eventualno kritičnih dijelova za zamjenu na vozilu.

www.volkswagen4plus.com.hr

www.audi4plus.com.hr

www.skoda4plus.com.hr


Posebne pogodnosti


Direktni prijem vozila

Prijem vozila na prijemnu dizalicu što uključuje obilazak cijelog vozila, pregled i dijagnozu ovjesa i podvozja u prisustvu korisnika

Express servis

Servis ili popravak bez prethodne najave uz povoljnu cijenu kao npr.: mali servis na vozilu na 15.000 km ili ako je već protekla 1.godina od servisnog intervala,  izmjena žarulja, izmjena kočnica, zamjena autoguma i balansiranje kotača

Praonica vozila

Skrbimo za čistoću Vašeg vozila te je nakon servisa ili popravka vozila, kompletno pranje vozila besplatno